RESTAURANG
Vi serverar mat med nynordiska smaker med en ekologisk råvarufilosofi. Hos oss är det fokus på grönsaker i säsong och bra kött som tillbehör. Vår specialitet är Kungens lamm som betat på Stora Skuggans ägor.  Från Nationalstadsparken serverar vi även fjällko, rådjur & vitkindad gås. Från äppelträdgården hämtar vi 30 olika sorters äpplen och vi plockar även havtorn, aronia och harsyra precis utanför vår dörr.

LUNCH vardagar
Dagens lunch serveras mellan 11- 14.30. Det finns alltid ett val av en vegetarisk, fisk eller kötträtt på tavlan.  Det protein du väljer serveras direkt av kocken. På vår kolhydratsbuffé får du som gäst sedan ta för dig av dagens sallader, röror och kolhydrater, soppa och stenugnsbakat bröd. Buffén varierar från dag till dag så att du som gäst får uppleva alla härliga smaker vi har att erbjuda. Efter maten ingår även bryggkaffe!

LUNCH helger
På helgerna finns det möjlighet att välja mellan tre dagens lunch från tavlan. Vi har även en a la carte meny, barnmeny och pizza från Stenugnen. Helglunch serveras kl 11-14.30.

STENUGNSBAKAD SURDEGSPIZZA
Vi gör vår pizza på långjäst surdeg med vetemjöl och potatis. Vi toppar med våra egna favoriter bland annat Skuggans delikatesser på en bas av tomat eller bianco. Pizza går att beställa varje dag mellan klockan 11-16.30.

HELGBRUNCH
På utvalda datum serverar vi vår populära brunch kl 11-14. Brunchen är vegetarisk med möjlighet att lägga till kött som exempelvis Kungens Lamm.

FIKA
Alla dagar finns det goda bakverk gjorda på ekologiskt smör och stenmalet spannmål. I våra kaffekvarnar ligger färska mellanrostade bönor från Haugaards rosteri. Just nu har vi Daterra D.O.T från Brasilien.

MIDDAG
11 maj till och med 31 augusti har värdshuset öppet till klockan 22.00 på fredagar. Under sensommaren kommer det även vara livemusik vissa kvällar. Håll utkik på hemsidan för mer information och datum!