FEST & EVENT  På Stora Skuggans Värdshus finns det möjlighet till många olika arrangemang. Värdshuset ligger som en orörd pärla bland ekar och ängar på natursköna norra kungliga djurgården, nära stan men mitt i naturen. Platsen passar perfekt för bröllop, sommarfester eller företagsevent där man vill samla gästerna under en helkväll. I  stora matsalen kan upp till 100 gäster sitta och äta tillsammans och på den angränsande verandan ytterligare 25. Vår lokal ”Gläntan” rymmer upp till 35 personer och bokas ofta för föreningsträffar, släktkalas eller kreativa möten.

Vad är Ert nästa evenemang – disputationsmiddag, dopkalas, mingel eller något helt annat? Vi skräddarsyr event efter era önskemål och förutsättningar!

Kontakta oss gärna för mer information och förfrågningar på storaskuggan@carolaseko.se eller via telefon 08 – 15 50 70

KONFERENS

Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker.
I vår natursköna miljö med närhet till skog och mark är det lätt att hitta sin inre kreativitet. På Stora Skuggan erbjuder vi dessutom galet god mat och dryck.

UTRUSTNING
Projektor med HDMI anslutning, duk, blädderblock. 
WIFI Finns inte på landet. Vi väntar på fiber. 

MÖBLERING Beroende på hur ni vill sitta får ni plats 20-35 personer.

LOKALHYRA
4000kr 

MAT OCH DRYCK
Hos oss får Ni möta ekologiska råvaror valda med omsorg för naturens välbefinnande. Vi skapar och lagar med varsam hand allt för att bevara så naturliga smaker som möjligt. Vi jobbar med små producenter som liksom vi värnar om jordens framtid. Under dagen serverar vi frukost, lunch samt kaffe med dagens EKO-sött på eftermiddagen.

Pris exklusive dryck och moms
Halvdag 275 kr
Heldag 325 kr

För mer information och bokning: storaskuggan@carolaseko.se

VÄLKOMMEN