HELGENS MENY  Vecka 16, 19-21 april

Under helgerna serveras lunchen fram till klockan 15.00

SILLTALLRIK  155kr                                                                 
Tre sorters sill, ägg, ost

KUNGENS PÅSKALAMM   215kr                                                 
     
Sotad lammstek, rödvinssås, potatisgratäng, vårlök, rökt morot                               

EKOLOGISK KYCKLING FRÅN BOSARP 165kr
Ouinoa, rostade rotfrukter, grillad ekologisk Bosarp kyckling, gräslöksmajonnäs                         

RÖDBETSBURGARE   155kr                                                           
Surdegsbröd, fetaostkräm, sallad, picklad rödlök, salt gurka,

MATJESSILL ÄGG 64*                                                                  155kr
Klädesholmens matjesill, ägg 64* gräddfil, brynt smör, gräslök,
picklad rödlök, kokt potatis

PÅ LUNCHTAVLAN (VARIERAS FRÅN HELG TILL HELG)
Raggmunk rimmat fläsk svensk gårdsgris och rårörda lingon  145kr                                                         
Skrei – torskrygg, pepparrot, ägg, räkor, dill & brynt smör   165kr                                                              
Ekologisk kycklingbröstfilé, i thai grön curry 145kr                                                                                        

SMÅ GÄSTER under 12 år
Pasta Bolognese naturbeteskött från Uppland  85kr/145kr                                                                                 
Hemstekta vaniljpannkakor, bärsylt och vispad grädde    75kr                                                                           

 

*Med reservation för ändringar