Carolas Eko driver ett flertal restauranger i Stockholm – allt från skolrestauranger till museirestaurang och värdshus. Vår verksamhet drivs av att alltid servera mat lagad från grunden på ekologiska råvaror i största mån och gärna närproducerade. Våra gäster möts dagligen av en mångfald på tallriken i form av stor variation av råvaror, färg, textur och smak. Vi är ett glatt familjärt team med stor kunskap inom ekologisk matlagning. Vi kan inte tänka oss något härligare än att få arbeta med och tillaga bra råvaror, lära oss om deras ursprung och hur vi hanterar dem bäst. För oss är det lika viktigt att sätta fokus på Moder Jords hälsa som vår egen.

 

JUST NU SÖKER VI SERVIS & KASSAPERSONAL TILL STORA SKUGGANS VÄRDSHUS OCH TILL RESTAURANG MATMEKKA
Nu behöver vi förstärka vårt team i servisen med fler kompetenta och drivna medarbetare!

Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, är en positiv, ansvarstagande och lösningsorienterad person med ett stort intresse för mat och dryck.

Stora Skuggans Värdshus ligger på Norra Djurgården i närheten av Stockholms Universitet och har öppet 6 dagar i veckan. Restaurang Matmekka ligger i Etnografiska Museet mitt i Museiparken på Djurgården.

Välkommen med din ansökan till info@carolaseko.se