JOBBA HOS OSS

”Ekologiskt, närproducerat och hållbart men vi är också väldigt duktiga på att laga riktigt god mat”

Menyerna på värdshuset tas fram av Carola Magnusson och Daniel Sparrfeldt. Carola ägare av Värdshuset och grundare av Carolas Eko har bland annat tilldelats Gastronomiska Akademiens silvermedalj.

Daniel, vår köksmästare brinner precis som Carola för att laga mat med riktiga råvaror och har ett olympiskt guld och en totalseger i World Cup tillsammans med Fazer Culinary team.

På stora Skuggans Värdshus inspireras köket mycket av Nationalstadsparkens omgivande natur. Våra smaker är genuina och smakar som mat skall smaka, utan tillsatser och aromer. Eftersom vi arbetar med ekologiska närodlade råvaror i främsta hand i ett land som Sverige har vi även blivit väldigt kreativa. Vi är mycket stolta över vår känsla för smak och detalj.  

Carolas Eko driver även ett flertal restauranger i Stockholm – allt från bageri, högskolrestauranger till museirestaurang Vår verksamhet drivs av att alltid servera mat lagad från grunden på ekologiska råvaror i största mån och gärna närproducerade. Våra gäster möts dagligen av en mångfald på tallriken i form av stor variation av råvaror, färg, textur och smak. Vi är ett glatt familjärt team med stor kunskap inom ekologisk matlagning. Vi kan inte tänka oss något härligare än att få arbeta med och tillaga bra råvaror, lära oss om deras ursprung och hur vi hanterar dem bäst. För oss är det lika viktigt att sätta fokus på Moder Jords hälsa som vår egen.

Är du lika passionerad av god mat, dryck och service som vi så skicka gärna en intresseanmälan till info@carolaseko.se.